Van Campenhout Autoservice

U kunt bij ons terecht voor grote en kleine beurt, voor APK en ook reparatie en quick-service van alle merken auto’s

Verhuur

Wij verhuren o.a. fietsdragers, bagagekoffers, skiboxen, sneeuwkettingen, dakdragers, winterbanden...
meer informatie

Verkoop

Wij verkopen o.a. fietsdragers, bagagekoffers, skiboxen, sneeuwkettingen, dakdragers, winterbanden...
meer informatie

Garage

Onderhoud van uw auto of wagenpark op gezette tijden vormt een van de belangrijkste activiteiten in de garage bij Van Campenhout.
meer informatie
 

Welkom op de website van Autoservice van Campenhout BV

Om te beginnen willen wij ons bedrijf aan u voorstellen, zodat u weet wie wij zijn, wat wij doen en eventueel voor u kunnen betekenen.

 

Garagebedrijf Van Campenhout BV is al jaren een begrip op het gebied van autoservice. Wij hebben echter onze uitstraling gemoderniseerd. Zo zijn de kleuren en ons logo veranderd. Onze service is echter niet gewijzigd. U kunt bij ons terecht voor groot en klein onderhoud aan uw voertuig, voor APK en ook voor reparatie en quick-service van alle merken auto’s.
 

 

Onze quick-service afdeling, voor het vervangeBovagn en/of repareren van banden, accu’s, uitlaten, schokdempers e.d. zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk weer onderweg bent. En terwijl ons deskundig personeel zich over het probleem buigt, kunt u genieten van een lekker bakje koffie.
 

Tevens is de mogelijkheid bij ons aanwezig tot het kopen of huren van winterbanden, sneeuwkettingen, dakdragers, fietsdragers en skiboxen. U ziet, Van Campenhout Autoservice B.V. is er voor het totale onderhoud van en aan uw auto.
 

Wij heten u dan ook graag van harte welkom in onze vestiging aan de Dreef 83b te Breda. Onder contact vindt u onze adresgegevens.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot ons bedrijf in Breda of telefonisch contact met ons opnemen via: 076-5225507.