Nieuws

Tijd om uw winterbanden te wisselen voor de zomerbanden!

Tijd om uw winterbanden te wisselen voor de zomerbanden!

9 maart 2017
Het voorjaar komt er aan en dus wordt het weer tijd om uw winterbanden te wisselen voor de zomerbanden!
Lees meer...
Lees minder...

Dit kan van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 17.00 uur. En op zaterdag kunt u hiervoor terecht tussen 9.00 en 12.00 uur.
 

U wilt dit natuurlijk laten doen op een voor u geschikt moment, maak daarom nu een afspraak!

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 076-5225507
 

Prijzen

  • Bandenwissel vanaf € 66,00
  • Wielwissel € 30,00
  • Opslag banden € 20,00 per seizoen.
 

Deze prijzen zijn incl. monteren, balanceren en BTW.

 
 
Op zoek naar gebruikte winterbanden?

Op zoek naar gebruikte winterbanden?

28 oktober 2016
Wij leveren uit voorraad gebruikte winterbanden, met voldoende profiel uit de verhuur. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de juiste maat. Van Campenhout is te bereiken via: 076-5225507.
 
Kentekenloket.nl

Kentekenloket.nl

27 juli 2016
Heb je een auto gekocht van een particulier? Dan moet ook het kenteken van de auto op jouw naam komen te staan. Dat kan nu ook bij VC Autoservice, wij zijn een RDW-erkend autobedrijf met een Kentekenloket. Lekker in de buurt en alle autokennis is bij ons aanwezig. Wel zo handig!
Lees meer...
Lees minder...
VC Autoservice heeft allerlei diensten en aanbiedingen die de koper meer zekerheid bieden. Dat is natuurlijk ook prettig voor de verkoper, want zo verkoop je je auto sneller en beter.

Koper

Nieuwe auto op het oog, maar wil je meer zekerheid? Het Kentekenloket doet voor jou een gratis kilometercheck! Dan ben je er zeker van dat de kilometerstand klopt en kom je niet voor onaangename verassingen en kosten te staan. Zo bieden we nog veel meer diensten.

Verkoper

Elke maand bezoeken ruim 1 miljoen potentiële autokopers Marktplaats.nl. Hoe zorg je ervoor dat ze jouw auto kiezen? Bied ze meer zekerheid met het Kentekenloket! Met een kilometercheck, APK of aankoopkeuring neem je onzekerheden weg. Resultaat: een onderscheidende advertentie en jouw auto sneller verkocht. En je schrijft er meteen het kenteken over.

Overschrijven bij een autobedrijf; echt een prettig idee!