Garage

In ons officiele APK-station, aangesloten bij de BOVAG, kunt u op afspraak alle merken en elk type auto ter keuring aanbieden. Quickservice verzorgt snelle reparaties van alle gangbare vervangings- en slijtage-onderdelen zoals uitlaten, remmen, fricties, accu’s, schokdempers en de bijbehorende smeermiddelen en vloeistoffen.

First Stop voor een snelle en voordelige service en reparatie en vervanging van banden.

Onderhoud van uw auto of wagenpark op gezette tijden vormt een van de belangrijkste activiteiten in de garage bij Van Campenhout.Reparaties van alle overige voorkomende technische mankementen behoren tot de mogelijkheden. Specialistische kennis en voorzieningen voor het complexe moderne elektronische motormanagement zijn aanwezig. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het onderhoud en vullen van de airco van úw auto. Hierbij maken wij gebruik van moderne, milieu vriendelijke apparatuur.
Schades zoals plaat- en ruitschade kunnen ook door ons worden hersteld.
Als erkend garagebedrijf zijn wij aangesloten bij de BOVAG.

Tenslotte kunnen alle gewenste auto-onderdelen en accessoires door ons worden geleverd. Uitsluitend de gerenommeerde merken onderdelen worden gebruikt om de kwaliteit van uw reparatie te waarborgen.